Lycius

”Even Roman knights sometimes took part in stage plays and gladiatorial shows until a Senatorial decree put an end to the practice. After this, no person of good family appeared in any show, except for a young man named Lycius; he was less than two feet tall and weighing only 17 lb but had a tremendous voice.”

Lyciusredaktionen

Lycius er en selvstændig redaktion, der fokuserer på store stemmer i små formater. Vi kommer til at udgive værker på 80-120 bogsider i et nært samarbejde med forfatterne, hvor forfatterne spiller en aktiv rolle i alle dele af udgivelsesprocessen.

Vi ønsker at udgive eksperimenterende og nytænkende litteratur, der er frigjort af økonomiske interesser, og som kan bestå af alt fra digtsamlinger, kortromaner, noveller, fortællinger, genrehybrider, essays, manifester, whistleblowers (pseudonymudgivelser), smuds og andet.

Lycius har et økonomisk samarbejde med Gladiator, men redaktionen er selvstændig og består primært af rutinerede forfattere, kommende forfattere og debutanter. Rammerne er sat for en flydende redaktion, som løbende kan udvides, og er i sit udgangspunkt bestående af: Emilie Parsbæk Skibdal, Jamal Bendahman og Jonas Suchanek.

Vi mener at en redaktion bestående primært af forfattere kan skabe et værdifuldt samarbejde med andre forfattere. Alle parter har indblik i og forståelse for forfatternes vilkår og skriveprocesser, samt krav til, hvordan værkernes færdige form tager sig ud, og præsenteres.

Indsend manuskript

Lycius-redaktionen tager pr. 17.06.20 ikke imod flere manuskripter. På ubestemt tid. Vi takker for den enormt store interesse - nu går vi i udgivelses-mode. Du er dog stadig velkommen til at indsende manus, der er dog ingen svar-garanti. Mvh / Lycius

Har du skrevet et manuskript eller er du ved at skrive et, som passer til vores format? Så indsend gerne din tekst i fysisk form til: Forlaget Gladiator, att. Lycius, Sturlasgade 14 A, 1. sal, 2300 KBH S, eller på mail på lycius@forlagetgladiator.dk.

Din ansøgning behøver ikke indeholde andet end min. 20 siders tekst, navn (evt. pseudonym) og kontaktoplysninger. Navngiv manuskriptet med navn, efternavn, titel og sideantal, eks.: HansHansen-Manuskripttitel1-65.doc. Anfør kontaktinformation og evt. baggrundsinfo i selve manuskriptet. 

Alle manuskripter vurderes i løbet af fire uger. Manuskripter tilbageleveres ikke.

Instagram @ Lyciusredaktionen