3 af Gladiators forfattere på shortlisten til Munch-Christensen debutantpris!

3 af Gladiators forfattere er på shortlisten til Munch-Christensen debutantpris, der hvert år uddeles til en yngre forfatter, som har haft en lovende debut. Prismodtagerne bliver offentliggjort d. 28. september og prisen bliver overrakt på Vejle Bibliotek. 
Forfatterne fra Gladiator, der er blevet shortlistet, er Shosha Raymond, Johanne Kirstine Fall og Joakim Vilandt.
Du kan læse artiklen på Litteratursiden her.

Shosha Raymond


        

 

 

Shosha Raymonds debutroman Stillezone handler om at være barn og jøde og kvinde. Den handler om sanserne og Anden Verdenskrig. Om at føle sig fremmed i sin egen familie. Om  Raymonds roman skriver litteratursiden:

"[..] historien om farfaderen og oldemoderens tur i kreaturvogn mod kz-lejren og deres adskillelse er barsk læsning. Det er den sorg, Lilas familie bærer rundt på og som der ikke blev talt om i barndommen, som titlen også henviser til." 

 Læs om Shosha Raymonds debut Stillezone her

 

Johanne Kirstine Fall

 Johanne Kirstine Falls debutroman Der er altid nogen at befri tematiserer psykisk sygdom ved skildringen af den anoreksi-syge Katrinas indlæggelse på hospitalet.
Litteratursiden skriver:

"Bogen er allerbedst, når den hudløst og minutiøst skildrer psykosen; når den beskriver Katrinas følelse af at have rejer under huden, flagermus i maven og spirer, der vokser ud af nakken! "

 

 
Læs mere om Johanne Kirstine Falls Der er altid nogen at befri her

 Joakim Vilandt

Om Joakim Vilandts Cassandra skriver litteratursiden:

"Vilandts stemme er vild og original, og både stavemåden og syntaksen i teksterne er nærmest revet i stykker som det samfund, de beskriver.  Sproget er forvrænget og minder om det svulstige sprog i baroktiden, ligesom billedsproget leder tankerne hen på barokkens kontrastfyldte stil." 


 

Læs mere om Joakim Vilandts Cassandra her