Circus Maximus - forum for tidligere og nuværende elever på Gladiatorskolen

  

Circus Maximus 

Kære nuværende og tidligere elever 

Circus Maximus er et trygt og genkendeligt forum, og en oplagt mulighed for, at udvide og fortsætte den måde at læse tekster på, som I har eller vil stifte bekendtskab med på skolerne, og som forhåbentlig vil være med til, at skubbe jer i nye retninger med jeres skrift og jeres måder at læse tekster på. Sådan et forum som dette er vigtigt, fordi det er med til at styrke en som læser og dermed som skrivende, og holde hinanden igang, også efter ens forløb er afsluttet. Det er et sted hvor man kan fortsætte de relationer man fik eller får på skolerne eller møde nye mennesker på tværs af årgangene. Et sted hvor man kan indgå i nye fællesskaber. 

Circus Maximus er et læseforum for nuværende og tidligere elever på alle Gladiators forfatterskoler. Vi mødes på forlaget i København hver anden torsdag fra 17-21+ og diskuterer jeres tekster i plenum/primavista/ som I kender det fra skolerne. Vi har ca. tre tekster på hver gang. Man kan også være med over zoom. Zoomlinket sendes ud i facebookgruppen dagen før. 

Teksten du har med, kan både være en skønlitterærtekst du har skrevet, eller en læsning/anmeldelse/essay ...

Teksten må ca. være fem sider. 

Vi afsætter cirka 1 time til hver tekst, plus minus. 

Der er ingen tilmelding til Circus-aftenerne - man dukker bare op, og der er altid kaffe på kanden! Hvis du ønsker at præsentere en tekst, en læsning, så send den som pdf til ordstyrerne senest kl. 12:00 dagen før til Circus: cirkus@forlagetgladiator.dk

Er du elev eller tidligere elev kan du tilmelde dig 'Circus Maximus' facebookgruppe her:

https://www.facebook.com/groups/254479488838081/

Ordstyrere for Circus i København er p.t.:  

Sara Elisabeth Eriksen, Lisa Kløcker og Andrea Borup. Når du skriver til cirkus@forlagetgladiator.dk, så får de alle din mail.

Datoer for Circus i 2024: 

Gruppen mødes hver torsdag i lige uger. Mød op på forlaget kl. 17.

Al detaljeret kommunikation foregår på Facebooksiden - herunder også aflysninger og aftaler om hvilke tekster, der skal læses.

https://en.wikipedia.org/wiki/Circus_Maximus

 

 

 

 

Debutanter fra Gladiators forfatterskoler

Louise Voller, Mette Zingenberg, Nis-Christian Bredholdt, Hans Hedegaard Andersen, Tine Høeg, Ida Graunbøl, Rakel Haslund-Gjerrild, Karen Bergholdt, Sara Roepstorff, Luca Talamona, Susan Simonsen, Selma Rosenfeldt-Olsen, Johanne Kirstine Fall, Camilla Hjørnholm Olsen, Shosha Raymond, Anita Furu, Ann Linn Palm Hansen, Helena Thau, Jesper Gaarskjær, Silja Henderson, Jamal Bendahman, Anne Zenon, Eva Aagaard, Kristiane Hauer, Dennis Glintborg, Sigridur Larsen, Emilie Parsbæk Skibdal, Cecilie Bødker, Mette Høppner Jakobsen, Jacob Grønlykke, Glenn Bech, Marie Ulrich Østergaard og Mia Dall.

Smitte gennem hud og luftveje
Emilie Parsbæk Skibdal
259,95 kr
Der er altid nogen at befri
Johanne Kirstine Fall
209,95 kr
Relikvie
Julie Mendel
139,95 kr
Ash-Shaheed [Vidnet]
Jamal Bendahman
259,95 kr
Frank
Mia Dall
159,95 kr