Pressen skriver: Om Gladiatorskolen

KRISTELIGT DAGBLAD:

"Drømmen om debut som forfatter behøver nemlig slet ikke at starte på Forfatterskolen, der med sit monopolagtige navn kan lyde, som om den er den eneste skole for kommende forfattere. Men Forfatterskolen i København er ikke engang den eneste forfatterskole i hovedstaden. Dette års modtager af Bogforums Debutantpris, Anita Furu, er for eksempel blevet undervist på 'Gladiatorskolen' – Forlaget Gladiators forfatterskole i København."

Læs hele artiklen her.

BERLINGSKE: FORLAG ÅBNER FORFATTERSKOLE 

“Gladiator er det første forlag herhjemme, der vil drive forfatterskole, men i udlandet er der flere eksempler. Det norske forlag Aschehoug har i ti år haft sin egen forfatterskole, og også det store britiske forlag Faber and Faber har én. Den norske pendant er langt mere omfattende end Gladiators model. Her kører undervisningen over et helt år med undervisning én gang om ugen plus nogle weekendkurser. Men også her er det, ud over nogle gæsteforlæsere, forlagets egne forfattere, der underviser.”

Læs hele artiklen her.

FYNS AMTS AVIS: FORFATTERSKOLE ÅBNER I SVENDBORG

"Det københavnske forlag Gladiator har udset sig Svendborg som næste sted, de åbner en af deres forfatterskoler. Her kan eleverne lære hvad der fungerer og ikke fungerer i deres egne tekster, og skolen skal også fungere som talentudvikling for forlaget. (...) Deltagerne kan komme fra mange forskellige steder i livet og læser meget forskelligt litteratur, og det giver et meget mangfoldigt læserum til at snakke om sprog og tekster." 

Læs hele artiklen her.