"Forfriskende, medrivende, og samtidig vigtig": Littuna anmelder FEM DAGE FOR ROSE

Rikke Bliksted fra Littuna har anmeldt Hans Hedegaard Andersens Fem dage for ROSE. Læs et uddrag her:

"Hvor langt skal man gå for kærligheden? Og hvor meget bør man ofre for at opleve den? Disse spørgsmål spørger hovedkarakteren i Hans Hedegaard Andersens nyeste roman, Fem dage for Rose, sig selv om. Romanen skildrer ikke en kærlighedsfortælling, som vi kender den. I stedet for at anse kærligheden som tilværelsens vigtigste formål, sætter romanen individet og dets ønsker først."

"Andersen formår at skabe en meget realistisk fortælling om et par, der befinder sig to vidt forskellige steder i livet, og et  kaotisk forsøg på at redde det forliste parforhold skaber en medrivende effekt hos læseren[...]Selvom der findes uendelig mange historier om kærlighed og forsøget på at redde den, så indeholder Fem dage for Rose en ny dimension, som tryllebinder læseren."

 

"I dag fokuseres der meget på kærlighed, og i nogle tilfælde anses det næsten som målet for vores tilstedeværelse. Dette gør Andersen op med i sin nye roman, hvilket er yderst befriende.  Fem dage for Rose lærer læseren at undertrykkende kærlighed ikke er noget værd. Denne omvendte kærlighedshistorie er forfriskende, medrivende, og samtidig vigtig. Derfor jeg har jeg nydt at læse denne nyfortolkede historie om kærlighed og kærlighedens konsekvenser, som jeg varmt vil anbefale til alle der er vil have et fornyende kærlighedsperspektiv."

 

Hele anmeldelsen kan læses her