Anmeldelser af Stillezone

Foto: Mads Holm.

 

Her kan du læse et udpluk af de anmeldelser, Shosha Raymonds debutbog Stillezone har fået siden sin udgivelse.

 

Mikkel Krause Frantzen, Politiken ♥♥♥♥

"At læse Shoshas Raymonds debutbog ' Stillezone' er lidt som at sidde og betragte regn på en rude. Man følger enkelte dråber, der løber ned ad glasset, dråberne møder andre dråber, bliver til flere dråber, bliver én dråbe igen. Mens baggrunden forbliver utydelig bagved. Sådan er det med sansningerne og handlingssporene, eller skulle jeg sige erindringssporene, i denne fine poetiske kortroman."

Læs hele anmeldelsen her

 

 

Linea Maja Ernst, Weekendavisen

"Shosha Raymond skildrer barnets forsigtige frygt, som ikke rigtigt kan få plads, når den voksne ikke er vred, men flagrende og sjov, og det derfor er svært at pege på, hvor det uhyggelige sidder. Hvilket kun gør det mere uhyggeligt."

"... Shosha Raymond skriver allermest indtagende og originalt, når hun er sentimental, når hun tillader sin skrift at være inderlig. Det nøgterne og kontrollerede kender jeg fra andre forfatterskaber, men Raymonds følelsesfuldhed er af sin helt egen art"

Læs hele anmeldelsen her

 

 

Mathilde Moestrup, Information

"Shosha Raymonds debutbog er bedst, når den med sin stilfærdige skarphed viser, hvor meget det kan såre et menneske at vokse op i en familie, hvor man ikke kan stole på forældrene, de voksne. Det ligger også i bogens titel Stillezone, der kan læses som en sammentrækning af det, inden for familiens rammer, småfascistoide begreb 'stilletime' og så 'krigszone'."

Læs hele anmeldelsen her