Berlingske Tidende anmelder Inge Pederens Vejen går gennem luften


Berlingske Tidendes Mette Høeg anmelder Inge Pedersens Vejen går gennem luften
Læs et uddrag af anmeldelse:

"[...] En sikker fortællestyrke understøttet af en fundamental lyrisk kyndighed driver værket ubesværet fremad og læseren indad."

"De lyriske abstraktioner er enkle og uprætentiøse, bevæger sig mellem det banale og originale, skurrer af og til, men virker mestendels med en autoritativ selvfølgelighed og tilføjer de udpræget almene ungdomserfaringer af forelskelse, misundelse etc. en tiltrækkende antydning af bittersød erkendelse af dybere eksistentielle grundvilkår"

"Udtrykket af forudsigelig ungdomsroman omformes og kvalificeres af fortællingens lyriske kapacitet, og Inge Pedersen mestrer således kunsten at gøre det personlige alment vedkommende og det ordinære inddragende - og af og til bevægende.
»Vejen går gennem luften« deler selvbiografisk univers med og ligger i kronologisk forlængelse af forfatterens to seneste værker,»Halsen af en svane« og»Til Amerika« ."

"Romanen indfører gnidningsfrit læseren i et selvforsynende fiktionsunivers og giver ikke anledning til metafiktive spørgsmålstegn. Og det er en fornøjelse at befinde sig trygt i hænderne på en kyndig forfatter, at overgive sig til dennes fermt fremskrevne, sammenhængende og lyrisk appellerende fortælling."

Læs resten af anmeldelsen her

Vej går gennem luften er månedens bog i Gladiator Abonnement. Tilmeld dig Gladiator Abonnment for 169/md, og vi sender bogen med det samme. Derudover vil du fremover modtage en ny bog hver måned og få 30 % på alle forlagets øvrige bøger, hvis du bestiller dem over vores webshop.