Billedmateriale fra AT SE MED EGNE ØJNE

Her er et lille udvalg af de mange billeder, der er at finde i Elisabeth Møller Jensens AT SE MED EGNE ØJNE - MIT KVINFO. 

 

                                                                                                     Foto: Tune Andersen 

"Kvindeligt Selskabs første bestyrelse: Bagerst fra venstre: Jette Lykke, oldfrue Nanna Kalinka Bjerke og Majken Gilmartin. Nederst fra venstre: Anne-Marie Mai, Jytte Nielsen, Merete Ries, Elisabeth Møller Jensen og Charlotte Juulsgaard Breum." 

 

                                                                                                  Foto: Søren Svendsen 

"Det højhellige øjeblik, hvor Jette Lykke og Nanna Kalinka Bjerke uddeler prisen Årets Pikhoved til den fraværende kandidat, Frank Dalgaard. Den Grå Hal på Christiania." 

 

                                                                                              Illustration: Maria Elskær 

"På bagsiden af Maria Elskærs smukke folder er den nye adresse på Christians Brygge 3 pr. 01.08.1997 annonceret via et påført klistermærke. Folderen var trykt i et stort oplag, mens KVINFO havde adresse i Nyhavn, og skulle ikke gå til spilde. Når man åbner folderen, dukker to sider frem i halv størrelse med den engelske tekst. Det var håndarbejde at folde den, og Maria fik en aftale med Vestre Fængsel. Det var indsatte, der stod for håndarbejdet, og så blev det til at betale." 

 

                                 AT SE MED EGNE ØJNE - MIT KVINFO
                                              ER MÅNEDENS BOG I
                                         GLADIATOR ABONNEMENT