Bogtanken: ★★★★★ "Åh ramte mig lige i hjertekulen"

Bogtanken/Ida Barkholt har anmeldt Rasmus á Rógvus roman ´Åh!´'. Læs et uddrag af anmeldelsen her: 

Foto: Lærke Posselt

"Åh ramte mig lige i hjertekulen og særligt faldt jeg for romanens hovedperson, der vel på mange måder er det en del vil kategorisere som en taber; han er lettere alkoholiseret, uambitiøs og rodløs. Han kan ikke holde på et job, interesserer sig ikke for uddannelse og forventer sig i det hele taget ikke det store af livet.

[...] Rasmus á Rógvu fortæller historien om en moderne antihelt; En mand der er opgivet af samfundet og vel nærmest også sig selv, der hutler sig igennem med hjertet på rette sted.

[...] Den her fortælling ramte mig virkelig. Den er måske ikke original og den er i den grad sentimental. Men den føles meget ægte. Vón er uden tvivl en af de mest nærværende og intense karakterskildringer, jeg nogensinde er stødt på, og jeg var ramt af en underlig tristhed et godt stykke tid efter endt læsning. Den satte desuden en hel del tanker i gang omkring vores samfund, og den måde vi værdisætter mennesker på."

Læs hele Bogtankens anmeldelse her.