★★★★ - Dagbladenes Bureau anmelder Charlotte Strandgaards Min Tro

Ole Møller fra Dagbladenes Bureau giver fire stjerner til Charlotte Strandgaards Min tro og skriver blandt andet i sin anmeldelse af bogen:

"Som det fremgår af titlen » Min tro«, hersker der ikke nogen tvivl om, at forfatteren Charlotte Strandgaards livssyn bygger på tro, men efter læsningen af hendes nye digte til kirkeåret, er det klart, at denne tro også er anfægtet, altså plaget af ængstelse og tvivl. Baggrunden for denne splittelse er forfatterens oplevelse af at have mistet et barn, en voksen søn, der bukkede under for psykisk sygdom. Derfor gemmer der sig bag anfægtelsen en stor sum af smerte og lidelse. Det er derfor også oplagt, at Strandgaard identificerer sig med en bestemt bibelsk person, som har oplevet det samme, nemlig Maria, Jesu mor."

"Værket er bygget op, så teksterne følger kirkeåret, og rent fysisk sådan, at bibelteksten står på bogens venstre side og forfatterens tekst på den højre. Tekstrækken afbrydes et sted af Halfdan Piskets enkle og stærke tegninger, hvor lidelsen i høj grad kommer til udtryk. Han samler sit bidrag om Jesu lidelseshistorie."

"Den læser, der også deler erfaringer med Charlotte Strandgaard, vil nok især have glæde af sin læsning.Den kan hjælpe i sorgen."

Du kan købe bogen her, eller du kan tilmelde dig Gladiator abonnement for 169kr/md, modtage en ny bog hver måned og få 30 % rabat på denne samt alle forlagets øvrige bøger.