Anmeldelse af 'Inderkredsen' fra nyhedsmediet Kontrast

Skyggebjerg - Kontrast

 

"Forfatter Jacob Skyggebjerg viser sit talent for det diabolske og skriver sig ind i traditionen af eksistentiel litteratur, der går imod tidens politiske strømninger"
 
"Vi mennesker har i os en dybtliggende biologisk trang til at udforske det ukendte. Vi craver det skjulte og fortrængte. Det mørke, det skønne – en sætning kan rive og flå og hele og helbrede alene ved at være smuk. Det grimme, det mystiske. For det findes i os selv. Vi kan ikke flygte fra det."
 

"Inderkredsen skriver sig ind i en lang tradition af eksistentiel litteratur, der går imod tidens politiske strømninger. Skyggebjerg gør det ved at bruge sin kunst til at krænke alle, der krænkes kan. Som en ikke-krænkelsesparat har jeg været underholdt, men altså forbliver det eksistentielle potentiale uforløst."

Læs resten af anmeldelsen fra Kontrast her   

 


Patrick Sørensen Falk har al mulig grund til at være glad: han har for nylig forsvaret sin ph.d. i litteraturvidenskab, og nu står han på tærsklen til at blive optaget i den magtfulde kritiker Tudses inderkreds. Et selskab af herrer, om hvilket det siges at deres samlede indflydelse er umålelig:

Litteraturhistorien skrives ikke af forfattere; den skrives af os - som Tudse snart skal formulere det for ham. Patrick går en tid med storhed i møde.

Køb 'Inderkredsen' her Pris 300,- kr eller 210,- for medlemmer af Gladiator Abonnement