"[...] en budskabsrig og klog lille roman." skriver Weekendavisen om Anita Furus Jeg er en, der kan sige sådan!

Klaus Rothstein fra Weekendavisen anmelder Anita Furus seneste roman Jeg er en, der kan sige sådan!. Læs et uddrag af anmeldelsen her.

 

"Hvad betyder det for et menneske at være afskåret fra familiehistorien og være uden forbundethed bagud i tid? Anita Furu behandler spørgsmål af grundlæggende eksistenskarakter i sin nye roman, Jeg er en, der kan sige sådan! Den er en direkte forlængelse af sidste års overordentligt udmærkede debut, Mit halve liv, hvor vi mødte Ruth, der som seksårig i 1906 blev evakueret fra pogromerne i Rusland til et liv som plejebarn i et jødisk hjem i København. Hendes søskende kom til andre familier i England, og hun mistede kontakten med dem.

Nu er Ruth blevet 73 år, og året er 1973.

Hendes datter argumenterer foretagsomt for, at moren i 11. time skal forsøge at genetablere kontakt til den søster og bror, som hun ikke har set i en menneskealder. For mange år siden fik hun et brev fra sin søster, men hun svarede aldrig. Der er både savn og samvittighedsnag. Tiden rinder ud."

Læs resten af anmeldelsen her!

 

Du kan købe bogen her, eller du kan tilmelde dig Gladiator abonnement for 169kr/md, modtage en ny bog hver måned og få 30 % rabat på denne samt alle forlagets øvrige bøger.