★★★★ "En rørende brevveksling mellem forfatterne Charlotte Strandgaard og Johanne Kirstine Fall"

Jyllands-Posten har anmeldt Charlotte Strandgaard og Johanne Kirstine Falls brevveksling 'Stræk din krop mod min' og tildelt den fire stjerner! Læs et uddrag af anmeldelsen her: 

"Forfatterne Charlotte Strandgaard og Johanne Kirstine Fall har kun kendt hinanden i små fire år, men tonen i brevvekslingen ”Stræk din krop mod min” er så fortrolig og ærlig, som var de gamle venner. 

Det er ikke altid årene, der giver et venskab tyngde. Det kan lige så vel være sindenes samstemthed eller en umiddelbar forbundethed, som ikke tager hensyn til hverken år eller alder. Det er åbenlyst tilfældet med de to forfattere.

Forlaget Gladiator så fuldstændig rigtigt, ja var nærmest årsag til et rent lykketræf, da de inviterede Charlotte Strandgaard og Johanne Kirstine Fall til at samtale på Bogforum i 2017. Det viste sig hurtigt, at de havde uendelig meget at tale om. 

Det ene møde foran publikum blev til flere private, og de fik lyst til at skrive en bog sammen om de emner, som de begge behandler i deres romaner og i øvrigt er inderligt optagede af: kroppen, sårbarheden, fædrene, kønnet m.v.

Der er en smuk, ubrudt bevægelse i bogen, fordi emnerne gives videre som en stafet fra den ene til anden, idet der hele tiden lægges nye nuancer, nye temaer til, associativt, men virkelig gennemreflekteret."

Læs hele anmeldelsen her.