Forlaget Gladiator søger rutineret grafiker

Forlaget Gladiator søger rutineret grafiker

Forlaget Gladiator søger rutineret og ajourført grafiker til udarbejdelse af bogdesign + sats i et løbende freelance samarbejde. Du skal have erfaring med opsætning og redigering af satsbilleder og udarbejdelse af forsider til trykklare filer – med andre ord: klassisk opsætning af skønlitterære udgivelser, det værende romaner, digtsamlinger, mm., men der kan også komme andre ad-hoc opgaver, f.eks. plakatdesign, udarbejdelser af foldere eller andet pr-materiale.

Du kommer til at arbejde i tandem med forlagets produktionsansvarlige og herigennem også vores forfattere og trykkerier. Erfaring med bogopsætning er et krav, ligeledes ser vi gerne, at du vedhæfter prøver af tidligere arbejde, samt et par udtalelser med din ansøgning. Vi søger en arbejdsom og pligtopfyldende person til et arbejdsmæssigt uformelt, men litterært seriøst miljø, det er alfa omega, at du kan overholde deadlines, er med på noderne og at du har nogenlunde forståelse for branchen.

Arbejdet er ikke inhouse, dvs. udføres hjemmefra. Forventet timeantal varierer efter opgave, der er dog ikke tale om fuldtid. Løn efter aftale.

Om Forlaget Gladiator:

Forlaget Gladiator er et forlag beliggende på Islands Brygge, der har beskæftiget sig med skønlitteratur siden 2013. Vi har siden udgivet 150+ romaner, digtsamlinger og mere. 

Send din ansøgning med CV + eksempler på tidligere grafisk arbejde til produktionsansvarlig Tilde Luna Ziegler: tilde@forlagetgladiator.dk

Ansøgningsfrist:
30. november 2021