”Episk debut” – ★★★★★ fra Nordjyske Stiftstidende til JEG BRUGER MIN KROP SOM ET MØBELAnne Skov Thomsen fra Nordjyske Stiftstidende har anmeldt Veronika Katinka Martzens digtroman Jeg bruger min krop som et møbel. Læs et uddrag af anmeldelsen her:

"I en mosaisk samling af forskelligartede, på én gang humoristiske og smertelige tekster følger vi "Jeget", en ung kvinde, som deler navn med forfatteren."

"Der er noget i Martzens tone og sårbare ærlighed, som vækker associationer til digterkollegaen Caspar Eric. Det skyldes også den mundtlighed, som trænger igennem i teksten som en enormt tydelig stemme og stilsikkerhed i sproget."

"Bogen er en slags bland-selv-genre, som veksler mellem langdigte, sceniske fremstillinger, uddrag af filmmanuskripter og patientjournaler, festtaler, rap, lange dialoger, breve, tweets, musicalscener, referencer til pop- og hiphopkultur, kammerspil og tragedie i den græske udgave, hvor personerne suppleres af et kommenterende kor."

Anmeldelsen kan læses her


Info: Jeg bruger min krop som et møbel er digt-romanen vi alle har ventet på. Episk realisme i tre bind. En fortælling om at finde sig selv og om at huske på at hvis man ikke kan dét, altså finde sig selv, så kan man altid lave sig om til Taylor Swift. En fortælling om at gå i stå og om at gå i stykker. En fortælling, der er lidt et digt, lidt et langdigt, lidt et manuskript, lidt country, lidt hiphop, lidt roman, lidt kammerspil og meget god.

Anmeldelser: "Det er svært ikke at græde af grin, når Ahrendtsen præsenterer sin filmproduktionsdatamat, der »virker ved at fratage folk deres frie fantasi for i stedet at erstatte den med Mick Øgendahl«." - ♥♥♥♥ Politiken

"[...] Det er pisse fed læsning” - Lucia Odoom, Politikens Poptillæg

"[...] jeg blev ret rørt over Anna Juuls fortælling” - Nikoline Larsen, Vice

Køb "Jeg bruger min krop som et møbel" i Gladiators webshop