Hvad folk på Goodread siger om "Jalousi"

Jacob Skyggebjergs Jalousi er ude nu og bliver læst! På Goodreads er der allerede en masse læsere, der har udtalt sig om den.

Her er et uddrag fra koret:

"På trods af bogens lilla og sølvglimtende forside, forekommer det mig at HP og Samsines verden altid vil være i grå. (...)

Jeg blev meget berørt, måske for berørt, af karakterernes håbløshed."

- Stine

"Det lyder dumt, men jeg var godt inde i bogen før jeg huskede mig selv på, at nå ja, den hedder jo jalousi, så det er nok det den i bund og grund handler om.. (...)

Forstået på den måde at jeg helt klart tror det en styrke at Skyggebjerg er så meget sig selv i sit sprog, men også at det skabet en ekstra dimension i teksten, som til tider overskygger tekstens hovedpersoner."

- Niels

"Jacob Skyggebjerg skriver i et fantastisk sprog, der fanger hver eneste grå nuance i samfundets nederste socialklasse."

- Camilla

"Hvis der er en sammenhæng mellem omslag og historie, strøg den i hvert fald hen over hovedet på mig. Jeg har stadig ikke forstået det. Heldigvis er det sådan med omslag, at i det øjeblik man åbner bogen, ser man dem ikke mere. (...)

Jacob Skyggebjerg skriver helt fantastisk. Han fortæller ikke bare en historie, han kæler også for sproget på den måde som kunstnere kan."

- Lars

 Du kan læse mere om, hvad folk synes om Jalousi her

Hvis du tilmelder dig Gladiators abonnementsordning får du månedens bog og 30% på ALLE Gladiators bøger!

Køb Jalousi eller tilmeld dig Gladiator abonnement nedenfor

 


 

 

 


 Se Gladiators øvrige bøger her: