" ... inderligt syret, råt konceptuelt, nådesløst knitrende galmandsværk af et hovedværk" - skriver Weekendavisen om Charlotte Strandgaards Tror spillelederne virkelig at jeg er sådan en pæn moden dame

Lars Bukdahl fra Weekendavisen anmelder Charlotte Strandgaards seneste digtroman Tror spillelederne virkelig at jeg er sådan en pæn moden dame. Læs et uddrag af anmeldelsen her. 

"Nu 74-årige Charlotte Strandgaards splinternye bog [...] med den dejlige, endnu besværligere sætningstitel Tror spillelederne virkelig jeg er sådan en pæn moden dame opleves som en direkte efterfølger til Indimellem holder de af hinanden, lige så eksperimentel og systemisk, men nonchalant hudløs og flosset i stedet for cool distanceret og koncentreret."

"Der er en helt særlig tone i Tror spillelederne virkelig jeg er sådan en pæn moden dame af fandenivoldsk og underfundig resignation, der får yderligere kraft af den litterære eksperimenterelyst og -licens. Det er farligt, at hvad som helst af smerte-og skamfuldt kan dukke op og hjemsøge gennemgribende, men det er også inciterende, at hvad som helst af parodisk og patetisk og parodisk-patetisk (som den genkommende, tromletykke, mystiske Jesusskikkelse!) lader sig finde på."

Læs resten af anmeldelsen her!

Du kan købe bogen her, eller du kan tilmelde dig Gladiator abonnement for 169kr/md, modtage en ny bog hver måned og få 30 % rabat på denne samt alle forlagets øvrige bøger.