"Jacob Skyggebjerg er en af de mest eksplosive prosaister, vi har i Danmark i øjeblikket" ★★★★ i Kristeligt Dagblad

Anna Møller har i Kristeligt Dagblad anmeldt Jacob Skyggebjergs nyeste roman Der går min klasselærer. Hun giver romanen ★★★★! Du kan læse et uddrag af anmeldelsen her:

"Jacob Skyggebjerg er en mester til at beskrive syg afhængighed, og hans skildring af folkeskolelæreren Erlings besættelse af en skolepige er tøjlesløs." 

"Jacob Skyggebjergs stærkeste kort er uden tvivl hans socialrealistiske miljøskildringer og hans indblik i det, der kan kaldes underklassens Danmark. Det beviste han i " Jalousi", der primært foregår i belastede miljøer på Amager, og det sætter han en fed streg under i " Der går min klasselærer". Hans beskrivelser af især social status og maskulinitet i årtusindeskiets trinbræts-by er utrolig slående, og Jacob Skyggebjerg skriver som altid meget underholdende."

"Det er tydeligt, at Jacob Skyggebjerg kan skrive, og at han gør det uden tøjler og i en næsten rus-lignende strøm af ord."

 Du kan læse hele anmeldelsen på Kristeligt-Dagblad.dk 


♥♥♥♥ - Politiken

★★★★ - Nordjyske
Et vidunderligt tidsbillede, og man er som læser fuldstændig sat tilbage til år 2000 med DJ Alligator, Buffalostøvler, brændte cd'er og DKNY-parfumer - Bogprofeten
Råt og grimt og real - Litteratur.dk
Et ubehageligt og nødesløst univers - Information

 

 

Om bogen: Løsning, 2000. Den livstrætte folkeskolelærer Erling er blevet ramt af forelskelsens sindssyge. Subjektet: Eleven Mira i den niendeklasse, han er klasselærer for. Pludselig findes der en mening med tilværelsen, og i følelsernes og sansningernes voldsomme rus, glemmer han sit ansvar overfor såvel eleverne, som overfor sin hustru Irma, der intet aner om alt det, som foregår i ham. Den nye verden, han pludselig er blevet en del af.

Du kan købe bogen i Gladiators Webshop