"Kraftfuld feministisk pageturner" - Information anmelder DE POLYGLOTTE ELSKERE af Lina Wolff

Privat foto.

Mathilde Moestrup fra Dagbladet Information har anmeldt DE POLYGLOTTE ELSKERE af Lina Wolff. Læs uddrag af anmeldelsen her.

"De polyglotte elskere er nemlig en sarkastisk og kraftfuld feministisk pageturner, der ikke bare udstiller kønnenes evige magtkamp, men også svenske klasseskel og litterært snobberi."

"De polyglotte elskere vil sætte spørgsmål om køn, kunst og klasse på spidsen. Og det lykkes, både i bogens første og i dens tredje del, hvor man møder den unge, italienske adelskvinde Lucrezia, der usentimentalt gengiver sit liv som rig, privilegeret, men uattraktiv kvinde. Hendes fortællinger har et eventyrligt præg, og referencer til forfattere som Borges og Bolaño antyder inspiration fra en latinamerikansk tradition for at surre fortællinger om vold, seksualitet og familie sammen i et mere fantastisk fortælleunivers. Det er lækkert og overskudsagtigt gjort."

"[...] det er denne på en gang nuancerede og skarptslebne satire, der gør De polyglotte elskere til en af de bedste kønspolitiske romaner, jeg har læst i lang tid."

Læs hele anmeldelsen her eller i Dagbladet Information.

 

DE POLYGLOTTE ELSKERE af Lina Wolff er månedens bog i november 2018 i Gladiator Abonnement. Tilmeld dig abonnementet og få DE POLYGLOTTE ELSKERE for 169 kr. samt en velkomstgave.