Litteratursiden: "En afsindig barsk, smukt skrevet og velkomponeret roman"

Maria Guldager Rasmussen fra Litteratursiden.dk har anmeldt 'Om natten havet' af Johanne Kirstine Fall. Læs et uddrag af anmeldelsen her:

Foto: Nefeli Ginnerup Have

"En afsindig barsk, smukt skrevet og velkomponeret roman om 23-årige Katrina, der kun kan mærke sig selv gennem et massivt indtag af coke og eksperimenterende sex. 

Med et helt fantastisk anslag slår Johanne Kirstine Fall tonen og temaet an her i sin anden roman, der er en selvstændig efterfølger til debutromanen Der er altid nogen at befri (2017).

Hvor man i debutromanen hele tiden håbede og heppede på, at Katrina ville blive rask nok til at blive udskrevet fra den psykiatriske afdeling, håber man nu modsat på, at hun snart må blive indlagt. Det var med bævende fingre, jeg vendte siderne i bogen, for hvilke uhyrligheder ville hun nu udsætte sig selv for på den næste side? Hvor meget værre kunne det snart gå? Hvor langt ville hun gå i sine seksuelle voldsorgier? Og hvad ville der ske, når afhængigheden af smerten, af stofferne og af sexen og af Markus ikke længere ville kunne honoreres? Svarene findes i bogen.

Johanne Kirstine Fall er dygtig. Både sprogligt og kompositorisk, og jeg følger gerne med i Katrinas videre liv, hvis det bliver muligt. Jeg frygter det værste, men håber det allerbedste."

Hos Litteratursiden.dk kan du læse hele anmeldelsen


♥♥♥♥♥

"Falls eminente sprog og talent for fortællingen fik mig til umætteligt at læse videre."
  - Litteraturformidleren

"En afsindig barsk, smukt skrevet og velkomponeret roman"
  - Litteratursiden

"Men ikke mindst er det en modig roman, og Johanne Kirstine Fall er en frygtløs forfatter."
  - Bogprofeten