"mærkelig og vellykket" - ♥♥♥♥ i Politiken til JEG BRUGER MIN KROP SOM ET MØBEL

Lilian Munk Rösing fra Politiken giver Veronika Katinkas digtroman ♥♥♥♥. Læs et uddrag af anmeldelsen her:

 "Det er svært ikke at græde af grin, når Ahrendtsen præsenterer sin filmproduktionsdatamat, der »virker ved at fratage folk deres frie fantasi for i stedet at erstatte den med Mick Øgendahl«."

"Hylende sjovt er det også, når Veronika i samtale med psykolog Anne Lindhardt foreslår, at Inger Støjbjerg ytrer ønske om selv at være en »careerwoman« på vej til Seoul for at sælge en mikrochip, der kan få din brødrister til også at fungere som vækkeur" 

"I Anna Katinka Veronika Juul Martzens tilfælde har den eksplicit selvfremmedgørende gestus haft en særligt produktiv effekt."

Læs hele anmeldelsen her 


Info: Jeg bruger min krop som et møbel er digt-romanen vi alle har ventet på. Episk realisme i tre bind. En fortælling om at finde sig selv og om at huske på at hvis man ikke kan dét, altså finde sig selv, så kan man altid lave sig om til Taylor Swift. En fortælling om at gå i stå og om at gå i stykker. En fortælling, der er lidt et digt, lidt et langdigt, lidt et manuskript, lidt country, lidt hiphop, lidt roman, lidt kammerspil og meget god.

Anmeldelser: "Veronika Katinka Martzen debuterer med en mosaisk samling af forskelligartede, på én gang humoristiske og smertelige tekster." - ★★★★★ Nordjyske Stiftstidende

"[...] Det er pisse fed læsning” - Lucia Odoom, Politikens Poptillæg

"[...] jeg blev ret rørt over Anna Juuls fortælling” - Nikoline Larsen, Vice

Køb "Jeg bruger min krop som et møbel" i Gladiators webshop