"Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det" - Anna Juul på dr.dk

Fotograf: Fryd Frydendahl

Anna Juul er blevet interviewet af Michelle From Hoxer til artikelserien Debutanterne på dr.dk. Her kan du læse et uddrag.

"Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det. For eksempel er det jo morsomt, når man ligger der på 'den lukkede', og ens nabo har fået en guitar og kun kan spille 'Sweet Home Alabama' på den hele dagen." 

"Når jeg 'selv' skriver, kan jeg være så utroligt fordomsfuld over for mine ord, at jeg kun når at skrive én sætning om dagen. Men Veronika Katinka blev en form for ventil, der lidt tog presset af. Jeg tænkte nogle gange, at det var dårligt, men så lod jeg det stå, fordi det var Veronika Katinka, der havde skrevet det." 

"Jeg tror, at jeg hele vejen igennem har syntes, det var en lille smule 'lol' for at bruge et godt Veronika Katinka-udtryk, at jeg overhovedet skulle skrive en bog. På en måde føler jeg ikke, at det er mig, der har skrevet den."

Læs hele interviewet her


Info: Jeg bruger min krop som et møbel er digt-romanen vi alle har ventet på. Episk realisme i tre bind. En fortælling om at finde sig selv og om at huske på at hvis man ikke kan dét, altså finde sig selv, så kan man altid lave sig om til Taylor Swift. En fortælling om at gå i stå og om at gå i stykker. En fortælling, der er lidt et digt, lidt et langdigt, lidt et manuskript, lidt country, lidt hiphop, lidt roman, lidt kammerspil og meget god.

Anmeldelser: "Veronika Katinka Martzen debuterer med en mosaisk samling af forskelligartede, på én gang humoristiske og smertelige tekster." - ★★★★★ Nordjyske Stiftstidende

"Det er svært ikke at græde af grin, når Ahrendtsen præsenterer sin filmproduktionsdatamat, der »virker ved at fratage folk deres frie fantasi for i stedet at erstatte den med Mick Øgendahl«." - ♥♥♥♥ Politiken

"[...] Det er pisse fed læsning” - Lucia Odoom, Politikens Poptillæg

"[...] jeg blev ret rørt over Anna Juuls fortælling” - Nikoline Larsen, Vice

Køb "Jeg bruger min krop som et møbel" i Gladiators webshop