Mød tre Gladiatorforfattere på Louisiana Literature

Vi er stolte af at kunne præsentere tre af vores forfattere på Louisiana Literature:
 
Andreas Pedersen: torsdag den 24. august  kl. 20 på Parkscenen

 
 
 
Andreas Pedersen modtog tidligere i år Blixenprisen for årets litterære talent for digtsamlingen Fryden. Hjemmeliv, kærlighedsliv, rejseliv er de vigtigste elementer i det reservoir, Fryden øser af. Ikke i et nostalgisk tilbageblik, men i kærlighed til hver enkelt nu som før. Den 27-årige digter kan opleves i en samtale med to andre debutanter: Nanna Storr-Hansen, der er aktuel med digtsamlingen Spektakel, og Malte Tellerup, som har udgivet romanen Markløs.

Josefine Klougart: fredag den 25. august kl. 15 på Parkscenen
 
 
 
New Forest er titlen på den seneste roman af Josefine Klougart, der har flere anmelderroste internationale udgivelser bag sig. Hun vil samtale med Linda Broström Knausgaard, der senest har udgivet kortromanen Velkommen til Amerika, som i 2016 var nomineret til Augustprisen for årets svenske skønlitterære bog. Begge bøger handler om familier i opløsning. Josefine Klougart har beskrevet sin seneste bog som et frigørelsesprojekt fra vores faste forestillinger om parforhold og familie. 
 
Ida Marie Hede: søndag den 27. august kl. 14 på Vestscenen

 

 
Ida Marie Hede vi læse op fra sin seneste udgivelse Bedårende, der er en vandring gennem et døderum, som også er et kærlighedsrum. Det er umuligt at sige, hvor døden begynder eller slutter, eller hvor livet begynder eller slutter. Teksten bevæger sig hele tiden mellem kroppens inderste, jeget, familiens kredsløb, og den kultur og de samfundsmæssige vilkår, familielivet er en del af. Alle former for stof kan trækkes ind i teksten, der knopskyder i en arabeskagtig bevægelse.
 
Desuden medvirker Ida Marie Hede i Cia Rinnes performance Skal vi blinde os selv og forlade Theben. Det sker fredag den 25. august kl. 17.30.