Modspor anmelder Ida Marie Hedes 'Bedårende'

Fotograf: Nadia Josefina El Said

Anna Schmidt Andersen skriver i Modspor bl.a.: 

Jeg kan ligeså godt bare tilstå: Jeg er fuldstændigt helt og aldeles på røven over Bedårende. Jeg brugte en eftermiddag på at læse bogen, og jeg begyndte først at græde midt i tredje del ”Dødeessay”, men så stoppede jeg til gengæld heller ikke igen, før mine tårekanaler var absolut udtørrede, og mine øjne føltes lidt som to rosiner. Og det var ikke engang den der lækre Titanicgråd, som en gang imellem kan være ret befriende, det var den helt tunge, melankolske, gennemtriste gråd. Jeg blev ramt i hjertekulen og i solar plexus og alle andre steder, hvor det var rigtig dejligt og gjorde helt forfærdeligt ondt. Bedårende har gudesmukke, svævende poetiske træk, den har krop og vildskab, mavefedt og hår, og den er bestemt ikke til at spøge med. For mig har Bedårende været en af de absolut største læseoplevelser i mange år.

Læs hele anmeldelsen 

TILMED DIG GLADIATOR ABONNEMENT I DAG OG FÅ 30% PÅ ALLE BØGER