"Smuk og vellykket to'er" – Nordjyske Stiftstidende giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️til Anita Furus JEG ER EN, DER KAN SIGE SÅDAN!

Anita Furu Anmeldelser Jeg er en der kan sige sådan! Nordjyske Stifttidende

Nordjyske Stiftstidendes Anna Skov Thomsen anmelder Anita Furus roman Jeg er en, der kan sige sådan! og giver fem stjerner! Læs et uddrag af anmeldelsen her.
 "Anita Furu vandt i 2018 Bogforums Debutantpris for romanen " Mit halve liv" om den jødiske flygtning Ruth, der som 6-årig bliver adopteret fra Rusland til Danmark. Nu er forfatteren aktuel med en smuk og bevægende selvstændig fortsættelse med titlen " Jeg er en, der kan sige sådan!" I opfølgeren er Ruth blevet 73 år, og livet trænger sig ligesom på fra alle sider."
"Man gribes om hjertet af Anita Furus fintfølende evne til at skildre ømheden mellem menneskene i fortællingen og Ruths stormomsuste følelsesliv på denne afdæmpede, men indtrængende måde."
"Samtidig skriver forfatteren med en usædvanlig stilbevidst rytme og kadence i sproget, som har en sitrende nærhed og sanselighed over sig. "Jeg er en, der kan sige sådan!" er en på alle måder vellykket fortælling om at være i sit livs efterår og indse, at også her kan nye begyndelser finde sted."

Ældre indlæg Nyere indlæg