Texas Longhorn søger nye redaktionsmedlemmerVil du være med til at skabe det næste nummer af Texas Longhorn? Vi, i redaktionen, søger nye medlemmer til at lave tidsskrift nr. 11. Er det dig?


Som redaktionsmedlem skal du kunne komme til møder i København, hvor redaktionen holder til. Du skal have lyst til at bidrage til alle aspekter af tidsskriftets produktion, herunder korrektur samt redigering af tekster, være med til at finde frem til en finansiering af bladet og hjælpe til når bladet skal ud til vores læsere. Du skal gerne have interesse for litteratur og billedkunst – og måske endda have holdninger til det.

Derudover vil det være overskønt hvis du har erfaring fra tidligere redaktionelle produktioner; hvad enten det er bøger, magasiner eller andet. Erfaring med marketing og presse er også meget kærkomment.

Texas Longhorn er et frivilligt drevet litteratur og billedkunsttidsskrift, og som redaktionsmedlem er der derfor ingen lønning. Men når redaktionen mødes på Gladiators kontor på Islands Brygge, er der altid kaffe og sommetider kage. Send os en mail på tlh@forlagetgladiator, med “nyt redaktionsmedlem” i emnefeltet, – I mailen må du gerne fortælle lidt om dig selv og dine tidligere erfaringer. Der er deadline den 1. august 2018.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du er nysgerrig på at se hvordan det sidste blad så ud, kan du læse det online lige her.