"’Vær god ved dyrene’ krænger vrangen ud på det moderne menneske, på familien og på moderskabet." - VÆR GOD VED DYRENE er blevet anmeldt på Litteratursiden

"Fortvivlelse, sorg og vemod blandes med skarpe refleksioner og stilistisk opfindsomhed i smuk og poetisk roman om moderne mennesker." Sådan indleder Litteratursiden sin anmeldelse af Monica Isakstuens VÆR GOD VED DYRENE. Læs et uddrag her:

"Monica Isakstuen har skrevet en original og poetisk roman”

"Med de korte og stramt komponerede kapitler fører hovedpersonen Karen os rundt i tiden efter skilsmissen. Med dyrelivet som metafor tager hun morsomt, men også brutalt, fat i moderne menneskers eksistens og kønsroller. Hun udpeger menneskets skrøbelighed og udstiller det, der ifølge konventionen burde være sameksistens og samdrægtighed, på grum vis."

"’Vær god ved dyrene’ krænger vrangen ud på det moderne menneske, på familien og på moderskabet. Her på toppen af ægteskabsruinen troner Karen med alle sine modstridende følelser. Fortvivlelse, sorg og vemod blandet med skarpe observationer og refleksioner over det at være datter, mor og ex-hustru gør denne roman til noget af det bedste og mest stilistisk opfindsomme, jeg længe har læst."


Læs hele anmeldelsen her

Som abonnent hos Gladiator får du 30% på alle vores udgivelser