'Alt dette kunne du få' får ❤❤❤❤❤ i Politiken

Scan af Josefine Klougart-anmeldelse i Politiken
‘(man) flås skælvende åben i erfaringen af jordens sårbarhed, eksistensens forgængelighed’ ♥♥♥♥♥ Politiken

Josefine Klougart konsoliderer sin litterære magt. […] så stilsikkert udført, at den ikke behøver mærkater. Det er slet og ret god litteratur‘ - Information

‘En poetisk, dyb, indsigtsfuld og kompleks roman’ ♥♥♥♥ Kr. Dagblad

‘(Klougarts) bedste og stærkeste fiktionsværk til dato.’ - Weekend Avisen

Josefine Klougarts nye roman Alt dette kunne du få har fået 5 hjerter af Lilian Munk Rösing i Politiken. Hun skrev blandt andet følgende om bogen:

"Det virker ikke tilfældigt, at man blandt de citerede forfattere finder franske Annie Ernaux, der er kendt for at skrive slægtshistorie som samfundshistorie. Klougart citerer begyndelsen af Ernauxs ' Årene': »Alle billederne vil forsvinde«. Kampen for at redde de forsvindende erindringsbilleder fra glemslen er også Klougarts, og ingen gør det i et så præcist poetisk sprog som hun, så man på den ene side priser sig lykkelig over selv at være et sansende menneske på denne jord, på den anden side flås skælvende åben i erfaringen af jordens sårbarhed, eksistensens forgængelighed og de forbindende trådes bristfældighed."

Læs hele anmeldelsen i Politiken d. 31. oktober. 2021.

Det er vinter, og Barbara rejser tværs gennem landet med sit spædbarn for at være sammen med sin mor og søster i dagene, hvor faren skal gennemgå en stor hjerteoperation.

Operationen går som planlagt, men da han slår øjnene op er det blik der møder Barbara tomt og helt uden tegn på genkendelse; det er som at se ind i øjnene på et menneske rømmet for sjæl. Et stort fald ud i et øde bagved. Hver dag i den følgende uge forsøger lægerne at vække ham fra narkosen, og hver dag sker det samme. Vi forstår det ikke, siger de, men der er jo nogen, som aldrig rigtig vågner.

Køb 'Alt dette kunne du få' her. Pris: 300,- kr eller 210,- kr for medlemmer af Gladiator Abonnement