★ ★ ★ ★ ★ Anmeldelse af 'Alt dette kunne du få' i Jyllands-Posten - "En overlegen dramatisk og stilistisk tour de force"

 

‘[man] flås skælvende åben i erfaringen af jordens sårbarhed, eksistensens forgængelighed’ ♥♥♥♥♥ Politiken

‘Sublime Klougart. […] En overlegen dramatisk og stilistisk tour de force […] præcise betragtninger, der ikke sjældent også er utrolig morsomme’ ★ ★ ★ ★ ★ Jyllands-Posten

Josefine Klougart konsoliderer sin litterære magt. […] så stilsikkert udført, at den ikke behøver mærkater. Det er slet og ret god litteratur‘ - Information

‘En poetisk, dyb, indsigtsfuld og kompleks roman’ ♥♥♥♥ Kr. Dagblad

‘[Klougarts] bedste og stærkeste fiktionsværk til dato.’ - Weekendavisen

‘Svimlende smuk og barsk.” - POV International


 Jyllands-Posten giver Josefine Klougarts nye roman 'Alt dette kunne du få' fem stjerner og en flot anmeldelse:

"Klougart skriver det hele - både det skønne og det grimme - berusende smukt. Litteraturen fylder selvsagt en god del i romanen, men de mange referencer føles aldrig som tom staffage, men som væsentlige brikker i den mosaik, der udgør den samlede fortælling."

Læs hele anmeldelsen i Jyllands-Posten eller på deres hjemmeside her.


Det er vinter, og Barbara rejser tværs gennem landet med sit spædbarn for at være sammen med sin mor og søster i dagene, hvor faren skal gennemgå en stor hjerteoperation.

Operationen går som planlagt, men da han slår øjnene op er det blik der møder Barbara tomt og helt uden tegn på genkendelse; det er som at se ind i øjnene på et menneske rømmet for sjæl. Et stort fald ud i et øde bagved. Hver dag i den følgende uge forsøger lægerne at vække ham fra narkosen, og hver dag sker det samme. Vi forstår det ikke, siger de, men der er jo nogen, som aldrig rigtig vågner.

Køb 'Alt dette kunne du få' her. Pris: 300,- kr eller 210,- kr for medlemmer af Gladiator Abonnement