"En billedbog, der skal læses, fordi billederne er spækket med betydning": anmeldelse af JEG TÆNKER IKKE OVER, HVAD JEG LAVER

Vibeke Kruse fra Vejle Amts Folkeblad er begejstret for claus ejners JEG TÆNKER IKKE OVER, HVAD JEG LAVER. Her kan du læse et uddrag af hendes lille fine anmeldelse:

"En billedbog, der skal læses, fordi billederne er spækket med betydning. Det er præcis, hvad billedkunstneren claus ejner fra Vejle udgiver på forlaget Gladiator 7. juni."

"claus ejner er billedkunstner, der arbejder med tegning, gouache og performance. Han definerer sig selv som historiefortæller, og bogens tegninger rummer da også et væld af historier med rod i en surrealistisk tradition."

Læs her om hvad der har givet claus ejner inspiration.

"Hans Otto Jørgensen påpeger meget rigtigt, at den berømte irsk-fransk forfatter Samuel Beckett er en nærliggende reference med sit absurde univers. claus ejner har en helt unik og særlig humor, der går som en rød tråd gennem bogens udvalgte billeder, hvor flere også rummer parafraser og refencer til forskellige historiske kunstværker."

 

Hele anmeldelsen kan læses i Vejle Amts Folkeblad