Forlaget Gladiator søger universitetspraktikanter til efterårssemesteret (20 t/uge)

Drømmer du om at få en fod inden for i forlagsbranchen og blive klogere på bl.a. redaktion, produktion og markedsføring af bøger, så har du nu mulighed for at komme i universitetspraktik hos Forlaget Gladiator. 

Vi søger to universitetspraktikanter til efterårssemesteret med start midt august. Der er tale om to deltidspraktikpladser (20 timer ugentligt), og det er et krav, at du har erhvervserfaring (ikke nødvendigvis fra forlags- eller litteraturbranchen). Studerende fra alle videregående uddannelser vil blive taget i betragtning. 

Send din ansøgning til info@forlagetgladiator.dk senest den 30. april 2021 kl. 12.00. 

 

Forlaget Gladiator

Gladiator blev stiftet som forlag i 2013 af forfatterne Josefine Klougart og Hans Otto Jørgensen og forlagsredaktør Jakob Sandvad. Siden har vi udvidet virksomheden til også at omfatte Gladiatorskolen, Gladiator bogabonnement, Colosseum (undervisningsmateriale til gymnasieskolen), Lycius (selvstændig redaktion) mm. Vi tror, at litteratur er meget mere end at udgive og læse eller skrive en bog. Det er noget levende, en organisme, som er i bevægelse, som udvikler sig. En væsentlig del af Gladiators DNA er - udover at lave bøger - altså undervisningen på vores mange forfatterskolehold, og som universitetspraktikant vil du også få indblik i denne del af forlagets praksis.

 

Har du spørgsmål til praktikpladserne? 

Så send en mail til redaktør og underviser Emilie Parsbæk Skibdal på eps@forlagetgladiator.dk.