★★★★★ - Sjællandske Slagelse anmelder Aleksandar Šajins Ivan Blank: 'Ivan og alle damerne'

Under overskriften 'Ivan og alle damerne' skriver Minna Camara begejstret om Aleksandar Šajins nye roman:

"Forfatteren Aleksandar Šajin jonglerer elegant med tid, sted og kvinder i sin seneste roman »Ivan Blank«.(...)"

"Allerede i bogens begyndelse forstår man den sproglige kvalitet, som de næsten 400 sider indeholder. For »Ivan Blank« rummer en poetisk gennemslagskraft. På nogle sider er sætningerne lange og snørklede, andre gange er sproget konkret og koncist."

"Der er konstant skift i tid og sted, og derfor er vi i Aleksandar Šajins historie om Ivan i nutiden og i datiden på én og samme tid. Gennem fortællingen møder vi Dina, Helena, Magda, Maria, Merete, hende islændingen og hende fra Sugardating.dk. Man kastes som læser rundt imellem Ivan Blanks egen beretning og imellem hans mange damers beretninger om ham."

"»Ivan Blank« er en bog, man skal læse koncentreret for at holde styr på tid, sted og kvinder. Men den er hele koncentrationen værd, for det er en vanvittig skæg og indsigtsfuld fortælling om identitet, kærlighed og om livets mening."

Ivan Blank er månedens bog i Gladiator-abonnement. Du kan købe bogen her, eller du kan tilmelde dig Gladiator-abonnement, få bogen til 169 kr/md og for fremtiden glæde dig til at modtage en ny spændende udgivelse hver måned. Derudover får du som Gladiator-abonnent også 30 % rabat på alle dine øvrige køb i vores webshop. Læs mere om abonnementsordningen her.