News — Debutanterne på dr.dk

"Verden består af et uendeligt antal nuancer" - Interview med Jamal Bendahman på dr.dk

Ash-Shaheed [Vidnet] Debutanterne på dr.dk Interview Jamal Bendahman

"Verden består af et uendeligt antal nuancer" - Interview med Jamal Bendahman på dr.dk

Fotograf: Lasse Uttrup  Michelle From Hoxer har interviewet Jamal Bendahman om forfatterens debutroman Ash-Shaheed [Vidnet] til artikelserien Debutanterne på dr.dk. Læs et uddrag her.  "I den politiske debat bliver muslimer betragtet som én samlet gruppe, og det er med til at skabe splid i samfundet, mener Jamal Bendahman: - Det vil jeg ikke tage del i, jeg melder mig helt ud af det. Derfor har jeg valgt at skrive en så apolitisk roman som muligt, en individuel beretning. Jeg mener, at det kun er på det menneskelige, individuelle niveau, at vi ser hinanden for, hvad vi egentlig er: mennesker."  "Younes' søgen efter mening...

Læs mere →


"Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det" - Anna Juul på dr.dk

Debutanterne på dr.dk Interview Jeg bruger min krop som et møbel Veronika Katinka Martzen

"Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det" - Anna Juul på dr.dk

Fotograf: Fryd Frydendahl Anna Juul er blevet interviewet af Michelle From Hoxer til artikelserien Debutanterne på dr.dk. Her kan du læse et uddrag. "Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det. For eksempel er det jo morsomt, når man ligger der på 'den lukkede', og ens nabo har fået en guitar og kun kan spille 'Sweet Home Alabama' på den hele dagen."  "Når jeg 'selv' skriver, kan jeg være så utroligt fordomsfuld over for mine ord, at jeg kun når at skrive én sætning om dagen. Men Veronika Katinka blev en form for...

Læs mere →