News — Veronika Katinka Martzen

Gladiator Abonnement: En abonnementsordning med stjerneudgivelser

Gladiator Abonnement Veronika Katinka Martzen

Gladiator Abonnement: En abonnementsordning med stjerneudgivelser

Vi har siden foråret 2017 sendt en lang række bøger ud til vores abonnenter. Udgivelserne tæller både værker af etablerede forfattere og debutanter. Abonnementsbøgerne er alle blevet taget godt imod af anmelderne, som har uddelt hjerter, stjerner og rosende ord. Se tilbage på de fine udgivelser her - og glæd dig til mange flere fantastiske udgivelser i abonnementsordningen. Er du ikke abonnent endnu? Tilmeld dig her og få månedens bog + en velkomstgave tilsendt med det samme.  FORÅR 2017 Jakob Skyggebjerg: Jalousi Jalousi er en Bonnie & Clyde-agtig roman der gennemspiller den store kærligheds opløsning ved hovedpersonen HPs altødelæggende jalousi. Samine og HP er det unge par....

Læs mere →


"Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det" - Anna Juul på dr.dk

Debutanterne på dr.dk Interview Jeg bruger min krop som et møbel Veronika Katinka Martzen

"Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det" - Anna Juul på dr.dk

Fotograf: Fryd Frydendahl Anna Juul er blevet interviewet af Michelle From Hoxer til artikelserien Debutanterne på dr.dk. Her kan du læse et uddrag. "Mit take på, når ting er triste, er at forsøge at finde humoren i det. For eksempel er det jo morsomt, når man ligger der på 'den lukkede', og ens nabo har fået en guitar og kun kan spille 'Sweet Home Alabama' på den hele dagen."  "Når jeg 'selv' skriver, kan jeg være så utroligt fordomsfuld over for mine ord, at jeg kun når at skrive én sætning om dagen. Men Veronika Katinka blev en form for...

Læs mere →


"den semi-ironiske mellemvej er også kunstnerisk gangbar" - Veronika Katinka Martzen i leder i Information

Information Jeg bruger min krop som et møbel Veronika Katinka Martzen

"den semi-ironiske mellemvej er også kunstnerisk gangbar" - Veronika Katinka Martzen i leder i Information

Foto: Fryd Frydendahl I sin leder i Information skriver Katrine Hornstrup Yde om, hvordan Veronika Katinka Martzen i lighed med musikere som Kidd og Gulddreng dyrker parodien i digtromanen Jeg bruger min krop som et møbel. Her kan du læse et uddrag:  "Man kan sige om filmskoleeleven Anna Juul, at hun i ly af sin fiktive persona, digterparodien Veronika Katinka Martzen, lige nu driller det yngre danske digtermiljø. Juuls satiriske karakter Veronika Katinka Martzen, der løbende er gæst i Radio24syvs Den Korte Radioavis, har nemlig for nylig udgivet ’digtromanen’ Jeg bruger min krop som et møbel. Som led i boglanceringen gav...

Læs mere →


Veronika Katinka Martzen udstiller, at ironien er tilbage, men i en ny form - Læs Informations artikel om JEG BRUGER MIN KROP SOM ET MØBEL

Information Jeg bruger min krop som et møbel Veronika Katinka Martzen

Veronika Katinka Martzen udstiller, at ironien er tilbage, men i en ny form - Læs Informations artikel om JEG BRUGER MIN KROP SOM ET MØBEL

Kizaja Ulrikke Routhe-Mogensen fra Information har skrevet en artikel om Veronika Katinka Martzen og digtromanen Jeg bruger min krop som et møbel. Læs et uddrag her: "Politikens Lilian Munk Rösing siger det i sin anmeldelse af Veronika Katinka Martzens debut Jeg bruger min krop som et møbel: »Fiktiv karakter fra ’Den korte radioavis’ har skrevet en rigtig god bog. Hvad pokker skal en anmelder stille op med det?« Det er virkelig det rigtig gode spørgsmål, når det kommer til »digtromanen«, der er skrevet af manuskriptforfatteren Anna Juul i sit – hidtil mest satiriske – alter ego Veronika Katinka Martzens navn. Hvad stiller...

Læs mere →


"grotesk og latterkrampefremkaldende sjovt" - Litteraturformidleren.dk anmelder JEG BRUGER MIN KROP SOM ET MØBEL

Anmeldelser Jeg bruger min krop som et møbel Litteraturformidleren.dk Veronika Katinka Martzen

"grotesk og latterkrampefremkaldende sjovt" - Litteraturformidleren.dk anmelder JEG BRUGER MIN KROP SOM ET MØBEL

Fotograf: Fryd Frydendahl Litteraturformidleren.dk har anmeldt Veronika Katinka Martzens Jeg bruger min krop som et møbel. Læs et uddrag her:"[...] Som sagt, den her bog er vild. Mange gange i læsningen tog jeg mig selv i at grine højlydt, noget, der virker bizart, når det man læser om i grunden er så tragisk. Men det er netop dét greb, der gør bogen interessant, at en så hjerteskærende historie kan fortælles på en sjov måde. Det føles vidunderligt forkert. [...] Formmæssigt må bogen også siges at være eksperimenterende. Bogen, som kaldes en digtroman, rummer alt muligt og umuligt – konfirmationstale, kammerspil, digte...

Læs mere →